nlkortingsbon.com
Huis Winkels Birkenstock Gratis Verzending

Birkenstock Gratis Verzending September 2023

In September 2023 kunt u Birkenstock Gratis Verzending vinden op onze site. De top Birkenstock Actiecode van vandaag is maximaal 15%. Als u online winkelt, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief Birkenstock om geweldige Promotiecode, aanbiedingen en updates te ontvangen.

 • ALLE

  1

 • Aanbiedingen

  1

 • Aanbiedingen

  Abonneer U Op De Birkenstock-nieuwsbrief En Ontvang Updates Of Kortingsbonnen

  Geldig t/m 20-12-23

Enkele echte Birkenstock recensies

Raswed
2022-04-01 09:08:53

Woensdag besteld twee dagen later…

Woensdag besteld twee dagen later binnen. Prima gegaan

Peter Aalburg
2022-05-24 18:22:42

De beste service

Ik heb nog nooit een firma meegemaakt met zo’n goede service als Birkenstock. Werkelijk ongelooflijk. Op mijn e-mail werd zelfs op een zaterdag nog geantwoord. Ik heb maar 2 weken moeten wachten op volledige geldteruggave wat ik totaal niet had verwacht nadat ik mijn schoenen had teruggestuurd met de vraag of er misschien een fabricagefout in de schoenen zat en of er nog gerepareerd kon worden.De schoenen (Sneakers) had ik al 1 jaar en zeer intensief gebruikt.

Vrolijk
2020-06-16 10:03:07

Verwerken bestelling niet snel, maar wel ontvangen.

Het heeft bij meer dan één week geduurd om mijn bestelling binnen te krijgen. Echter in deze Corona-tijd duurt het bij veel meer bedrijven langer voordat je de bestellingen binnen hebt. Na het lezen van alle negatieve reviews was ik bang dat ik was opgelicht ofzo, maar dat is niet het geval. Schoenen zijn gelukkig wel ontvangen, dus ik wilde ook iets positiefs plaatsen. Retour & terugbetaling kan ik niet over oordelen daar ik de schoenen hou.

FAQ for Birkenstock

Waarom werkt mijn Birkenstock promotiecode niet?

Een enkele promotiecode kan maar één keer worden gebruikt in Birkenstock. Controleer of deze is verlopen of is gebruikt. Merk op dat wanneer u het gebruikt, Birkenstock verschillende regels kan hebben voor het gebruik van verschillende soorten Birkenstock Kortingscode. Controleer uw Birkenstock Promotiecode voordat u deze gebruikt.

Hoe contact opnemen met Birkenstock?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u bladeren op de pagina van birkenstock.com, elke pagina is voorzien van een speciale kanaalknop zoals "contact opnemen met klantenservice", u kunt online naar de klantenservice gaan met Birkenstock door op deze knop te klikken. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met Birkenstock via andere contactmethoden op birkenstock.com

Hoe kan ik sociaal worden met Birkenstock?

Abonneer je in één stap op Birkenstock op sociale media (bijv. Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest en etc.). Birkenstock hoopt een constante interactie met u tot stand te brengen om u te voorzien van de laatste informatie over Birkenstock Promotiecode, en om u ook de eerste te maken die het laatste merknieuws en producten ontvangt.

Hoe lang gaat Birkenstock Kortingscode mee?

Er zijn veel verschillende Birkenstock Actiecode, sommige hebben een specifieke gebruikstijd, sommige kunnen alleen worden gebruikt voor specifiek toepasselijke producten. Voor dit type Birkenstock Kortingscode dat alleen van toepassing kan zijn op een bepaald type product, zolang het product niet is uitverkocht, kan het worden gebruikt.

Moet ik me aanmelden voor e-mails bij Birkenstock?

Ja, je hebt nodig. U zult de lidmaatschapsvoordelen van Birkenstock niet missen. Je hebt alleen je e-mailadres en wat informatie nodig om lid te worden van Birkenstock. Gemakkelijk! En geniet vervolgens van het grote gemak en een prettige winkelervaring in Birkenstock.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze couponcodes

nlkortingsbon.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze site bieden. Als u doorgaat, gaat nlkortingsbon.com ervan uit dat u instemt met ons Cookiebeleid.